Komšije zgrožene: Baklje, motke, kaiševi, štangle i cigle  huliganski arsenal na ulicama Hrvatske VIDEO

Izvor: B92, 05.Feb.2022, 22:38

Komšije zgrožene: Baklje, motke, kaiševi, štangle i cigle " huliganski arsenal na ulicama Hrvatske VIDEO

Hrvatska je ostala zgrožena zbog masovne tuče u kojoj je bilo i povređenih.

Naime, uoči utakmice 22. kola tamošnjeg fudbalskog prvenstva, u kojoj su igrali Hajduka i Gorica, desio se veliki sukob huligana.

Pristalice i jedne i druge ekipe ispunile su ulice Velike Gorice, a na njima su se i potukli.

Više desetina navijača se sukobilo, a lokalni mediji javljaju da su se, navodno, u ulozi "domaćih" pojavili zagrebački Bed blu bojsi, koji navijaju za Dinamo, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i kojima je splitski Hajduk najveći rival.

Baklje, motke, kaiševi, štangle i cigle bili su deo huliganskog arsenala, kojim je došlo i do težeg povređivanja jedne osobe, dok je policija uhapsila osmoricu izgrednika.

Što se fudbala tiče, Splićani su pobedili sa 4:0 ali i dalje zaostaje za vodećim tandemom: Hajduk je, naime, skupio 41 bod iz 21 utakmice, drugoplasirana Rijeka iz 22 meča ima 43, a do 43 je dogurao i zagrebački Dinamo, ali iz 20 takmičarskih nastupa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.