Komšije vraćaju policijski čas: Od danas ponovo drastične mere, skok broja zaraženih

Izvor: B92, 03.Jun.2020, 21:46

Komšije vraćaju policijski čas: Od danas ponovo drastične mere, skok broja zaraženih

Makedonski ministar zdravlja Venko Filipče saopštio je da će policijski čas od danas ponovo biti na snazi u toj zemlji zbog pandemije virusa kovid 19.

"Zbog sprečavanja dodatnog širenja virusa u različitim regionima vlada je odlučila da vrati policijski čas i restrikcije kretanja", rekao je Filipče na konferenciji za medije.

Kako je kazao, od danas u 21 čas stupiće na snagu potpuna zabrana kretanja u Skoplju, Tearcu, Želinu, Jegunovcu, Tetovu, Kumanovu, Lipkovu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Štipu i trajaće do ponedeljka u 5 časova ujutro.

U ostalim gradovima policijski čas će trajati svakog dana od 16 časova do 5 časova ujutro.

Dodao je da je naglo povećanje broja zaraženih u poslednjih nekoliko dana direktna posledica nepoštovanja mera.

Inače, makedonski predsednik Stevo Pendarovski prošle subote produžio je vanredno stanje u toj zemlji za još 15 dana.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U Severnoj Makedoniji od sutra ponovo POLICIJSKI ČAS

Izvor: Blic, 03.Jun.2020

Makedonski ministar zdravlja Venko Filipče saopštio je da će policijski čas od sutra ponovo biti na snazi u toj zemlji zbog pandemije virusa Covid-19, prenose makedonski mediji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.