Izvor: Piplmetar.rs, 28.Maj.2023, 20:30

Komšije raskrinkale Balaševiće, jezivi detalji isplivali: Za svašta se ljute, niko ih ne voli, čudna su porodica

Porodica Balašević nije baš omiljena u komšiluku
Đorđe Balašević iznenada je preminuo u februaru 2021. godine i ostavio u šoku kako svoje najmilije, tako i čitavu javnost. Danima je Srbija ali i region patio zbog odlaska panonskog mornara, a porodica Balašević ostala je sa zadatkom da očuva sećanja i uspomene na Đoleta. Sin pokojnog kantautora, Aleksa odlučio da je uloži novac u porodičnu kuću koja se nalazi u Novom Sadu na Salajci.
Pročitajte: Porodica >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << nije uspela da ispuni Balaševićevu poslednju želju – Sve rade isključivo zbog zarade Ata images

Kako kažu komšije za „Super TV“, Aleksi je u cilju da kuća bude što lepša jer je svestan da ljudi često dolaze ispred porodičnog doma Đorđa Balaševića i prave fotografije, te to na neki način postaje kultno mesto u Novom Sadu.
– Aleksa je odlučio da renovira pojedine delove porodičnog doma u Novom Sadu i uloži više od 20.000 evra. Makar se tako priča ovde po komšiluku. Olivera tu naravno upravlja organizacijom i kako će sve da izgleda. Dosta toga je urađeno, mada još uvek viđamo majstore da ulaze. Oni su pre nekoliko godina menjali fasadu i prozore na kući, ali su ostavili autentičan izgled porodičnog doma. Nisu želeli da narušavaju arhitekturu koja je već bila deo dobro poznatog doma u Novom Sadu – kaže jedan od komšija koji ne želi da se predstavi, a otkriva i zašto:
Pročitajte: Tuga u očima i drastični gubitak kilograma – Jovana Balašević nije ista žena nakon porodičnog nasilja FOTO Foto: Instagram


Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
FOTO: Bojan Vuković




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.