Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jun.2018, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komšija opet sudi Švajcarcima: Francuz dijeli pravdu protiv Kostarike

Francuz Klemen Turpan dijeliće pravdu na meču između Švajcarske i Kostarike, u posljednjem kolu grupe E Mundijala u Rusiji.

Njemu će pomagati sunarodnici Nikola Dano i Siril Grangor, kao i Norbert Hauta sa Tahita i Bertran Brijal sa Novog Zelanda.

Izabranici Vladimira Petkovića eventualnom pobedom ili nerješenim rezultatom plasirali bi se sigurno u nokaut fazu, dok bi porazom morali da čekaju rasplet s meča Srbija – Brazil.

Turpan je do sada sudio >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << meč između Urugvaja i Saudijske Arabije, koji je ekipa iz Južne Amerike dobila sa 1:0 golom Luisa Suaresa.

Švajcarcima će drugi put zaredom dijeliti pravdu arbitar iz njima susedne zemlje, pošto je na prethodnom meču sudio Feliks Brih, koji je sa nekoliko veoma loših odluka uticao na tok meča.

Utakmicu između Srbije i Brazila sudiće Iranac Alireza Fagani. Obje utakmice igraju se u srijedu od 20 sati.

(b92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.