Kompletna rekonstrukcija parkirališta Vidin kapija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 16:12

Kompletna rekonstrukcija parkirališta "Vidin kapija" (FOTO)

Zbog radova parkiralište će biti zatvoreno za korisnike.

JKP "Parking servis" obaveštava korisnike usluga da će rekonstrukcija posebnog parkirališta "Vidin kapija" početi sutra, u ponedeljak, 26. juna 2023. godine. Zbog radova, koji će trajati 120 dana, parkiralište će biti zatvoreno za korisnike.

U okviru modernizacije parking infrastrukture u Beogradu, "Parking servis" će započeti građevinske radove na parkiralištu "Vidin kapija", kao i radove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na hidrotehničkim, elektro, telekomunikacionim i signalnim instalacijama, ali i na protivpožarnoj zaštiti, saobraćajnoj signalizaciji i pejzažnom uređenju kompletnog prostora.

Planirana je izgradnja 71 parking mesta na površini od 2700 kvadrata, uključujući četiri mesta za osobe sa invaliditetom i dva sa punjačem za vozila na elektro pogon. Parkiralište će biti opremljeno sa dve automatske naplatne stanice i po dve ulazne i izlazne rampe, zaštićene nadstrešnicom.

Nakon rekonstrukcije, parkiralište "Vidin kapija" će raditi 24 sata svakog dana u godini, a režim naplate usluga biće kao i u ostalim garažama i parkiralištima kojima upravlja JKP "Parking servis". Korišćenje će se plaćati po započetom satu, gotovinom, platnim karticama ili Aplikacijom za mobilne telefone, kao i pripejd i parking-pas karticama "Parking servisa".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.