Kompanija potvrdila da joj je Peurača tražio mito

Izvor: Beta, 20.Mar.2014, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija potvrdila da joj je Peurača tražio mito

BEOGRAD, 20. marta 2014. (Beta) - Kompanija Menpauer (Manpower) iz Beograda potvrdila je u četvrtak da joj je direktor Inspektorata za rad Ministarstva rada, zapošljavanja i socijalne politike Dragoljub Peurača tražio mito i da je o tome odmah obavestila nadležne organe.

Policija je u sredu uhapsila Peuraču zbog sumnje da je primao mito.

U saopštenju je kompanija Menpauer, koja posreduje u zapošljavanju, navela da je odmah nakon zahteva Peurače podnela krivičnu prijavu >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << protiv njega i da su sve dalje aktivnosti u tom slučaju sprovodjene u saradnji sa kriminalističkom upravom.

Po pisanju beogradskih medija, Peurača je od direktora Menpauera uzeo mito od 15.000 evra, pod pretnjom zabrane rada toj kompaniji zbog utvrdjenih nepravilnosti.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Kompanija potvrdila da joj je Peurača tražio mito

Izvor: Akter, 20.Mar.2014

Kompanija Menpauer (Manpower) iz Beograda potvrdila je da joj je direktor Inspektorata za rad Ministarstva rada, zapošljavanja i socijalne politike Dragoljub Peurača tražio mito

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.