Kompanija dm drogerie markt nagradila mlade dizajnere

Izvor: N1 televizija, 05.Jun.2018, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija "dm drogerie markt" nagradila mlade dizajnere

U beogradskom klubu Bank, kompanija "dm drogerie markt" organizovala je u četvrtak uveče Extreme beauty događaj pod nazivom "Budite jedinstveni, ne savršeni" u sklopu istoimene kampanje, promovišući autentičnost i lični stav svakog čoveka.

Poznate ličnosti, blogeri, influenseri, partneri kompanije, kao i fanovi sa dm društvenih mreža, uživali su u extreme look reviji, kao i transformacijama prikazanim tokom večeri.

Nove svetske trendove u šminkanju i friziranju >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << uz brendove trend IT UP, Maybelline i Colorista, na licu mesta isprobali su svi zainteresovani gosti.

Deo muške publike imao je priliku da isproba usluge Barber shop-a.

Za dobru atmosferu pobrinula se DJ Aleksandra Duende, a organsku zakusku je pripremio poznati kuvar Filip Ćirić koristeći dmBio proizvode.

Kompanija dm je kroz ovaj događaj podržala i mlade modne dizajnere sa Fakulteta primenjenih umetnosti u Beogradu.

Pobednici konkursa za najkreativniju uniformu, inspirisanu ovom kampanjom, dodeljena je novčana nagrada. Pobednička kreacija postaće uniforma koju će u letnjem periodu nositi zaposleni u dm drogerijama.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Kampanja DM drogerija: Budite jedinstveni, ne savršeni

Izvor: N1 televizija, 05.Jun.2018

U beogradskom klubu Bank, kompanija "dm drogerie markt" organizovala je u četvrtak uveče Extreme beauty događaj pod nazivom "Budite jedinstveni, ne savršeni" u sklopu istoimene kampanje, promovišući autentičnost i lični stav svakog čoveka...Poznate ličnosti, blogeri, influenseri, partneri kompanije,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.