Kompanija Google sprema 3D tablet

Izvor: Blic, 25.Maj.2014, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija Google sprema 3D tablet

Prema nekih informacijama kompanija Google bi sledećeg meseca trebalo da počne sa proizvodnjom svog prvog 3D tablet uređaja.

Navodno biće izrađeno tek 4000 komada koji će služiti kao prototip i tester za dalje projekte. On je izrađen u okviru projekta Tango i sa zadnje strane će imati dve kamere koje će moći da snimaju 3D video snimke i fotografije.

Pored toga imaće ekran od sedam inča i najverovatnije će biti predstavljen na godišnjoj Google konferenciji u junu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Google kreira Project Tango tablet

Izvor: ITsvet.com, 25.Maj.2014

Ljudi koju su upoznati sa planovima kompanije Google su ukazali da je ova kompanija počela razvoj 7 inčnog tableta sa naprednim mogućnostima različitih tehnologija za posmatranje. Prema izvorima, tablet će biti opremljen mnoštvom senzora uključujući dve kamere sa zadnje strane, infrared senzore...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.