Kompanija Fly Fly Travel dobila je nagradu “Zlatno turističko srce Jugoistočne Evrope”

Izvor: Telegraf.rs, 10.Maj.2016, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija Fly Fly Travel dobila je nagradu “Zlatno turističko srce Jugoistočne Evrope”

Kompanija "Fly Fly Travel" dobila je još jednu prestižnu nagradu a reč je o nagradi "Zlatno turističko srce Jugoistočne Evrope" za najbolju turističku agenciju jugoistočne Evrope u 2015. godini.

SACEN International, Međunarodni Turistički Savez i Međunarodni centar za razvoj turizma i ugostiteljstva organizovao je u Skadarliji ceremoniju na kojoj su dodeljivane nagrade "Zlatno turističko srce" u nekoliko kategorija.

Kompanija Fly Fly Travel se opet našao među najboljima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << iako posluju od 2009. godine visoko su pozicionirani kako na domaćem tako i na inostranom tržištu.

Dobijanjem ove prestižne nagrade, posvećen tim kompanije Fly Fly Travel se zahvalio svim relevantnim institucijama i pojedincima koji su im ukazali čast da dobiju ovako lepu zahvalnost za njihov rad, kao i što su prepoznali njihov kvalitet i potencijal.

Ova mlada kompanija je svojim predanim radom i dobrim odnosima nagrađivana više puta od strane Privredne komore Srbije, Međunarodnog festivala ugostiteljstva, turizma i vina kao i od strane Srpskog instituta za javnu diplomatiju iz Brisela koji je kompaniji Fly Fly Travel uručio nagradu "Serbian Brend 2016" za najbolju turističku agenciju u okviru svoje kampanje za afirmaciju srpskih vrednosti i širenje pozitivnog imidža Srbije u inostranstvu.

U septembru 2015. godine, kompanija Fly Fly Travel dobija je priznanje „Brend Leader Award 2015“ za najbolju turističku agenciju Jugoistočne Evrope u oblasti prodaje avio karata. 

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.