Kompanija Carnex donirala za najugroženije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2020, 14:34

Kompanija Carnex donirala za najugroženije

Kompanija Carnex donirala je Banci hrane još 7,5 tona proizvoda i tako obezbedila 40.000 obroka za najugroženije kategorije stanovništva.

“Kao jedan od najvećih proizvođača hrane, trudimo se da maksimalno odgovorimo na potrebe zajednice i društva u kom živimo, posebno najosetiljivih grupa. Za nas je pomaganje zajednici neraskidivi deo poslovanja, i našeg napora da, koliko je god moguće, obezbedimo da što više ljudi ima siguran obrok u toku dana. Zato redovno doniramo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Banci hrane, čije su aktivnosti usmerene na smanjenje siromaštva, gladi i rasipanja hrane“, naglasili su iz kompanije.

Zajedno sa ovom donacijom, samo u poslednje tri godine, Carnex je donirao oko 60 tona proizvoda, u vrednosti oko 220.000 evra, i time obezbedio bar jedan obrok za oko 360.000 ljudi.

Banka hrane snabdeva više od 150 raznih organizacija i socijalnih ustanova širom Srbije, koje brinu o deci i mladima sa smetnjama u razvoju ili bez roditeljskog staranja, osobama sa invaliditetom, samohranim majkama/roditeljima, raseljenim licima, porodicama bez primanja, beskućnicima, starim licima, korisnicima narodnih kuhinja, korisnicima sigurnih kuća, nezaposlenima, Romima i mnogim drugima,

Kompanija Carnex već decenijama podržava akcije koje podižu kvalitet svakodnevnice ugroženom stanovništvu. Na lokalnom i nacionalnom nivou donacijama redovno pomaže zdravstvu, kao i različitim, kulturnim, obrazovnim i sportskim organizacijama, u cilju stvaranja boljeg standarda života.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Karneks donirao još 7,5 tona proizvoda Banci hrane

Izvor: Beta, 30.Okt.2020

Kompanija Karneks (Carnex) objavila je danas da je Banci hrane donirala još 7,5 tona proizvoda i tako obezbedila 40.000 obroka za najugroženije kategorije stanovništva.  Iz kompanije Karneks su naveli da se, kao jedan od najvećih proizvodjača hrane, trude da maksimalno odgovore na potrebe zajednice...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.