Izvor: SandzakPress.net, 14.Avg.2013, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komisija za imenovanje direktora opet nije zasijedala

Novi Pazar – Sjednica Komisije za imenovanje direktora javnih preduzeća koja je bila odložena za danas, ponovo nije održana zbog nedostatka kvoruma, nezvanično saznaje Sto plus radio. Kako bi Komisija zasedala neophodno je da joj prisutvuje troje od pet članova. Međutim, iako je sjednica prvobitno bila zakazana za ponedeljak, a potom i odložena za danas, [...]

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Sastanak Komisije sa kandidatima za direktore

Izvor: Kragujevac.rs, 14.Avg.2013

Komisija za imenovanje direktora javnih i javno komunalnih preduzeća čiji je osnivač grad Kragujevac danas je sa kandidatima za direktore održala sastanak na kojem ih je obavestila o datumu, vremenu i mestu održavanja pisane i usmene provere stručne osposobljenosti, znanja i veština..

Nastavak na Kragujevac.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.