Komemoracija Butuliji u utorak u Skupštini grada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2019, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komemoracija Butuliji u utorak u Skupštini grada

Komemoracija ubijenom predsedniku AMSS Mirku Butuliji biće održana u utorak, 26. februara, u svečanoj sali Skupštine grada Beograda.

Porodica, prijatelji i kolege oprostiće se od Butulije na komemoraciji koja će početi u 11 sati.

Ispraćaj posmrtnih ostataka sa Novog groblja zakazan je za 13.30.

Butulija je podlegao povredama u petak, 22. februara, nakon što ga je upucao generalni sekretar AMSS-a Predrag Đurđev, koji je potom izvršio samoubistvo.

Motivi i okolnosti ovog teškog incidenta još uvek nisu poznati.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

KOMEMORACIJA POVODOM SMRTI BUTULIJE biće održana u utorak u Skupštini grada

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2019

Komemoracija ubijenom predsedniku AMSS Mirku Butuliji biće održana u utorak, 26. februara, u svečanoj sali Skupštine grada Beograda..Porodica, prijatelji i kolege oprostiće se od Butulije na komemoraciji koja će početi u 11 sati...Ispraćaj posmrtnih ostataka sa Novog groblja zakazan je za 13.30...Butulija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.