Komedija bez greške

Izvor: Blic, 11.Sep.2010, 01:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komedija bez greške

Kako je to kad srpski intelektualac počne da se bavi politikom ne znajući šta ga čeka predočila nam je odlična glumačka ekipa predstave „PR ili potpuno rasulo“u režiji Egona Savina sinoć na sceni „Aca Popović“ UK „Vuk Karadžić“. Publika se oduševljeno smejala našoj realnosti.

Ovo nije samo priča o naivnom srpskom intelektualcu Aleksandru koga igra Boris Isaković već je, po rečima pisca Nebojše Romčevića, komedija o roditeljima koji žele da usreće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svoje dete i da im ono prizna da su za to zaslužni. Brz ulazak u svet politike Aleksandru donosi novac ali i mnoštvo lažnih uloga koje je trebao da odigra, a koje su se kosile sa njegovim poštenjem. To njegovu ćerku koju igra Maša Dakić i suprugu koju glumi Dušanka Stojanović Glid čini srećnim jer one mogu da se oblače po poslednjoj modi. Prisutni su se smejali temperamentnim srpskim ženama oličenim u Aleksandrovoj suprugi, nestašnim i napuštenim ćerkama ali i bespomoćnim očevima u kanžama jednog političkog PR-a (Branko Cvejić).

Još bolja atmosfera vladaće večeras na premijeri kojom se otvara nova pozorišna sezona u „Vuku", a glumačka ekipa koju čini i Predrag Ejdus praćena aplauzima pokloniće se nekoliko puta kao što je to učinila sinoć.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.