Kombi balansirao na vrhu litice

Izvor: Blic, 29.Jan.2009, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kombi balansirao na vrhu litice

Kombi Danijela Lajonsa završio je balansirajući na uskoj traci vrha litice u Koloradu, kada je sleteo sa planinskog puta, preneo je "Telegraf".

Scena je uvelike podsećala na onu iz filma "Italijanski posao" - Lajons (34) je ostao praktično u vazduhu, kada se njegov kombi zaglavio na litici visokoj 50 metara.

Uplašeni vozač je pokušao da napravi ravnotežu u kombiju kako se jedan deo vozila ne bi prevrnuo i povukao ga sa sobom u sigurnu smrt. Međutim, on se u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << šoku smestio na zadnje sedište, koje je već naginjalo ka dole.

Spasilački tim koji je stigao na mesto nesreće zatekao je Danijela kako čuči u njišućem kombiju. Uspeli su mu daju upute kako da izađe iz vozila i uspe uz liticu pre nego što je helikopterom prebačen u bolnicu zbog manjih povreda.

"Ovo je stvarno čudo. Još samo nekoliko santimetara u stranu i automobil bi nastavio svoj put ka dnu kanjona. Niko ne preživljava ovakve nesreće. Drago nam je što je živ", rekao je nadzornik nacionalnog parka Kolorada Hoan Anzelmo.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.