Komandiru stanice u Zvečanu produžena suspenzija

Izvor: Glas javnosti, 17.Sep.2012, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komandiru stanice u Zvečanu produžena suspenzija

ZVEČAN - Vršiocu dužnosti komandira policijske stanice u Zvečanu Dejanu Vidojeviću produžena je na mesec dana suspenzija, koja mu je izrečena u petak jer se oglušio o naredbu komande kosovske policije koja nije dala dozvolu Aleksandru Vulinu da poseti Kosovo.

Vidojević je u petak suspendovan na 48 sati zbog posete Zvečanu direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju, ali je odlukom direktorata policije suspenzija produžena, izjavio je Tanjugu regionalni portparol kosovske policije >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Besim Hoti.

Hoti je naveo da je suspenzija produžena u skladu sa pravilima unutrašnje policijske kontrole i odobrenjem direktora kosovske policije.

Kako je ranije saopšteno, Vidojević se oglušio o naredbu komande kosovske policije koja nije dala dozvolu Vulinu da poseti Kosovo zbog čega je, kako je ocenjeno, povredio policijsku proceduru.

Vulin je nenajavljeno i bez dozvole vlasti u Prištini boravio u petak i subotu na severu Kosova, a odluku o suspenziji policajca zbog njegovog dolaska u pokrajinu ocenio je kao nastavak politike nasilja Prištine.

Takođe je apelovao na kosovske institucije da ne podižu tenzije jer, kako je ocenio, ne postoji ni jedan razlog to da rade, jer će njegove posete, kako je rekao, uvek biti u funkciji smirivanja tenzija.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Komandiru stanice produžena suspenzija zbog Vulinove posete

Izvor: Vesti-online.com, 17.Sep.2012

Vršiocu dužnosti komandira stanice u Zvečanu Dejanu Vidojeviću na 30 dana je produžena suspenzija izrečena zbog nepoštovanja naredbe komande policije koja nije dala dozvolu direktoru kancelarije Vlade Srbije Aleksandru Vulinu da poseti Kosovo, rečeno je danas u toj policijskoj stanici...Nastaviće...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.