Kolovozi suvi, vidljivost dobra

Izvor: RTS, 15.Avg.2017, 07:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolovozi suvi, vidljivost dobra

Vozače po podne očekuju povoljni vremenski uslovi, umerene temperature, suvi kolovozi i dobra vidljivost, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Na naplatnim rampama povećan je protok vozila, a trenutno nema dužih zadržavanja za naplatu putarine, osim na rampi Sirig, u smeru ka Subotici, gde su zadržavanja oko sat vremena.
AMSS savetuje vozače da pripreme tačan iznos za naplatu putarine i time ubrzaju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prolazak.
Na frekventnijim putnim pravcima saobraćaj je umerenog intenziteta i odvija se bez vanrednih zastoja i prekida, sa izvesnim izmenama i usporenom vožnjom na deonici na kojima se izvode radovi.
Prema podacima Uprave granične Policije, trenutno na našim terminalima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 30 minuta, osim na prelazima ka Mađarskoj gde se zadržavanja kreću u vremenskom intervalu od 30 do 60 minuta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.