Kolovozi suvi, vidljivost dobra

Izvor: RTS, 20.Mar.2017, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolovozi suvi, vidljivost dobra

Putevi u Srbiji su suvi, vidljivost je dobra, a saobraćaj je umerenog intenziteta, dok slabe jutarnje sumaglice ima jedino po kotlinama i duž rečnih tokova.
Kalendarski prvi dan proleća donosi toplo i uglavnom sunčano vreme, što doprinosi pogodnim uslovima za vožnju, kako danas tako i u narednim danima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Vozače pored suvih kolovoza, dobre vidljivost i umerenog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << inteziteta saobraćaja očekuje i dobra prohodnost na auto-putevima, kao i na svim glavnim putnim pravcima u našoj zemlji.
Sa slabom jutarnjom sumaglicom treba računati po kotlinama i dužinom rečnih tokova, ali i sa pojačanim saobraćajem na putevima koji vode ka većim gradskim centrima, što je uobičajeno za početak radne nedelje.
Na vozače se apeluje da na deonicama gde je izmenjen režim saobraćaja zbog radova strogo poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i posebno obrate pažnju na bezbednost radnika.
Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

AMSS: Umeren saobraćaj, oprez zbog odrona i oštećenja

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Mar.2017

Na putevima Srbije saobraćaj je večeras umerenog intenziteta, a vozačima se savetuje oprezna vožnja zbog oštećenja na kolovozu i odrona, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS)...AMSS je naveo da su svi putevi prohodni i pozvao vozače da poštuju saobraćajne propise koji ukazuju na odrone...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.