Izvor: RTS, 28.Sep.2022, 19:53

Kolone kamiona duge 10 kilometara na Horgošu i Kelebiji, zadržavanja više od 15 sati

Zbog usporenog rada mađarskih pograničnih organa na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija od noćas se formiraju kolone teretnih vozila, koje su sada duge oko 10 kilometara, dok zadržavanje traje i više od 15 sati, saopštila je Uprava carina.
U saopštenju se navodi da je kapacitet ovih prelaza preko 1.000 kamiona dnevno, ali da mađarska strana trenutno prihvata oko 300 kamiona.

"Uprkos velikom prilivu teretnih vozila na ove granične prelaze, za sada nema pomaka u dinamici rada susednih pograničnih organa, iako su sa naše strane preduzete sve mere prema administraciji susedne države", navode iz Uprave carina.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Manje kolone kamiona na prelazima Horgoš i Kelebija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Sep.2022, 07:43

Kolone kamiona na prelazima Horgoš i Kelebija danas su duge oko četiri kilometra što je upola manje nego juče, ali je vreme zadržavanja i dalje oko 10 sati, saopštila je Uprava carina...Situacija u teretnom saobraćaju je nešto bolja nego dan ranije kada je zbog usporenog rada mađarskih pograničnih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Subotica: Kolone kamiona na prelazima Horgoš i Kelebija zbog usporenog rada mađarskih pograničnih organa

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 29.Sep.2022

SUBOTICA – Zbog usporenog rada mađarskih pograničnih organa na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija od noćas se formiraju kolone teretnih vozila, koje su sada duge oko 10 kilometara, dok zadržavanje traje i preko 15 sati. Kapacitet ovih prelaza je preko 1.000 kamiona dnevno, ali mađarska strana...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.