Kolona oko Zagreba duga 25 km

Izvor: B92, 21.Dec.2013, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolona oko Zagreba duga 25 km

Zagreb -- Praznične gužve su već počele, pa je na zagrebačkoj obilaznici formirana kolona duga čak 25 kilometara u smeru od Jankomira do Ivanje Reke.

Posebno je velika gužva na Bajakovu, gde je kolona teretnih vozila trnutno duga oko 10 kilometara, javili su hrvatski mediji navodeći da su vozači kamiona ljuti jer čekaju satima.

Inače, kolovozi kroz Hrvatsku su mokri ili vlažni i klizavi, a na putevima preko planinskih predela, na mostovima i nadvožnjacima moguća >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je poledica.

Praznične gužve su počele i na na graničnim prelazima.

Hrvatski mediji javljaju da je na prelazu ka Srbiji "Bajakovo" kolona duga oko 10 kilometara, a više sati se čeka čak i na prelazu Horgoš.

Kako su nam rekli iz AMSS, na prelazu Batrovci čeka se oko 3 do tri i po sata.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolona na obilaznici oko Zagreba duga 25 kilometara

Izvor: Press, 21.Dec.2013

Praznične gužve su već počele, pa je na zagrebačkoj obilaznici formirana kolona duga čak 25 kilometara u smeru od Jankomira do Ivanje Reke.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.