Kolona na Horgošu duga dva kilometra

Izvor: RTS, 01.Avg.2019, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolona na Horgošu duga dva kilometra

Početak meseca i smena turista uz kraj nedelje i sutrašnji državni praznik u Makedoniji – dovoljno razloga da na gotovo svim graničnim prelazima i pre vikenda počnu da se formiraju kolone. Veće gužve se očekuju sutra i za vikend, kada nadležne službe računaju na višesatna čekanja.
Na graničnom prelazu Horgoš ogroman talas vozila slio se na izlazu iz zemlje. Kolona je duga oko dva kilometra, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << granica sa Mađarskom je potpuno popunjena vozilima, kao i međuprostor.

Oni koji su se uputili ka zapadnoevropskim destinacijama čekaće nekoliko sati da bi napustili našu zemlju, javlja dopisnik RTS-a.
Savet vozačima je da koriste alternativne prelaze i tako izbegnu gužve, a granični prelaz Bajmok–Bačalmaš od danas do 7. avgusta radiće sve do ponoći. Na tom prelazu nema gužvi i ne očekuju da će ih biti za vikend.
Na graničnom prelazu Kelebija, na ulazu i na izlazu, vozači čekaju oko pola sata, kao i na prelazu Preševo, saopštio je AMSS.
Na prelazu Gradina na izlazu se čeka oko 50 minuta, a na ulazu oko 30 do 40 minuta.
Čekanja na prelazu Batrovci i na izlazu i na ulazu su oko 60 minuta, a na Gostunu na izlazu oko 60 minuta, a na ulazu oko 45 minuta.
Teretna vozila na Batrovcima na izlazu čekaju 180 minuta, Šidu na izlazu 120 minuta, Horgošu na izlazu 90 minuta i Sremskoj Rači na izlazu 60 minuta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.