Koliko se može zaraditi trgujući zlatom?

Izvor: Press, 11.Okt.2013, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koliko se može zaraditi trgujući zlatom?

Ovakva trgovina zlatom odvija se na globalnom finansijskom tržištu putem Interneta. Ono što vam je potrebno da biste mu pristupili je da najpre imate kompjuter koji ima pristup Internetu, zatim da imate nešto slobodnog kapitala (minimum 100 evra) i na kraju da izaberete brokera preko čije platforme za trgovanje ćete pristupiti svetskom tržištu.
Na ovaj način otvara se mogućnost trgovanja sa stotinama različitih finansijskih instrumenata počevši od valuta, roba, indeksa, pa do >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << akcija svetskih kompanija.
Suštinski, ovde je reč o kupovini instrumenta po jednoj ceni i njegovoj prodaji po drugoj, i obrnuto.
Cena zlata se od početka ove godine do danas promenila za više od 20 odsto, što znači da biste prilikom ulaganja u zlato ostvarili zaradu koja bi procentualno iznosila isto toliko, ne radeći ništa.
Ukoliko želite i vi da se oprobate u trgovanju na globalnom finansijskom tržištu, možete to za početak raditi sa fiktivnim novcem u realnom vremenu, kako biste uvideli da li imate uspeha. Besplatni demo nalog za vežbu možete otvoriti OVDE!

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.