Koliko je ozbiljna vaša veza

Izvor: Mondo, 11.Okt.2012, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koliko je ozbiljna vaša veza

Bez obzira na to koliko dugo ste zajedno, postoje neki znaci koji će ti reći da li je vaša opuštena veza postala ozbiljna.

Tvoja garderoba u njegovom ormaru i obrnuto

Kada kod partnera provodiš puno vremena, vrlo je verovatno da će se barem neki komadi tvoje odeće naći u njegovom ormaru ili obrnuto, i to je sigurno jedan od znakova da ste u ozbiljnoj vezi. To je samo dokaz da se često viđate i da postoji mogućnost da uskoro imate - zajednički orman.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
U friđideru su namirnice koje oboje volite

Kada se u vašim frižiderima nalaze namirnice koje oboje volite da jedete, to je siguran znak da nemate samo isti ukus već i ozbiljnu vezu.

Tvoje stvari u njegovom kupatilu i obrnuto

Tvoj šampon na ivici kade stoji tik uz njegov gel za tuširanje? Tvoj i njegov brijač na istoj polici? Imaš dve četkice za zube - jednu u tvom, a drugu u njegovom stanu? Sve je jasno - vaša veza više nije neobavezna zabava, flert... vi ste na korak do zajedničkog života.

Lozinke za elektronsku poštu

Kod partnera koji su već neko vreme u ozbiljnoj vezi i ne skrivaju ništa jedno od drugog, poveravanje lozinki ili pinova za platnu karticu nije ništa revolucionarno. Do toga dolazi zbog brzine života i olakšavanja svakodnevice. Ali, to se mora dogoditi bez siljenja, ucena i pritiska. Ukoliko ti partner poveri svoje lozinke sigurno ne planira s tobom da bude još samo nekoliko dana.

Upoznavanje s roditeljima

Kada te partner predstavi svojim roditeljima, budi siguran da ulaziš u ozbiljnu vezu. Jer sigurno ni ti nećeš bilo koga upoznati sa svojima.To je privilegija osoba s kojom će se vaši roditelji sigurno još viđati.

Javlja se na tvoj telefon

Taj korak je visoko na lestvici ozbiljne veze i stoji rame uz rame sa poveravanjem lozinki i pinova. Kada tvoj telefon zazvoni i partner se zapita da li bi mogao da se javiti to je definitivno znak da želi ozbiljnu vezu. Želi da poznaje ljude koji te okružuju. Isto znači i ako tebi kaže da se javiš jer je on u tom trenutku zauzet.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.