Koliko će mame još da čekaju na izmene zakona VIDEO

Izvor: B92, 24.Jul.2019, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koliko će mame još da čekaju na izmene zakona VIDEO

Zbog sporne odredbe prošlogodišnjeg Zakona, više grupa mama i budućih mama, došle su u situaciju da podižu bebu sa nekoliko hiljada dinara mesečno.

One za sada imaju samo obećanja.

Ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović otkrila je da li će se pripremljeni predlozi za izmenu Zakona o finansijskoj podršci porodicama sa decom najzad naći pred poslanicima.

Opširnije u video-prilogu:

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Premijerka majkama: Ispravićemo greške, garantujem!

Izvor: Mondo, 25.Jul.2019, 19:42

Premijerka Srbije Ana Brnabić i ministarka zadužena za demografska pitanja Slavica Đukić Dejanović negirale su danas navode da je primenom novog Zakona o finansijskoj podršci porodici sa decom oštećeno više od 13.000 majki...Foto: Guliver/Getty images, kckate16..Premijerka je najavila i da će...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.