Kolektivni ugovor Pošta Srbije produžen do 2022. godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2021, 12:16

Kolektivni ugovor Pošta Srbije produžen do 2022. godine

Rok važenja Kolektivnog ugovora za Javno preduzeće "Pošta Srbije" produžen je do 3. februara sledeće godine, navodi se u Sporazumu koji je objavljen u Službenom glasniku.

Sporazum su potpisali v.d. direktor "Pošta Srbije" Mira Petrović, predsednik Sindikata PTT Srbije kao reprezentativnog u tom javnom preduzeću Radoje Đermanović, a za Vladu Srbije ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić.

Kolektivni ugovor čija važnost je produžena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << potpisan je januara 2018. godine na rok važnosti od tri godine, a tada je bio plod pregovaranja i sindikata PTT Nezavisnost.

Pošta Srbije ima blizu 15.000 radnika, sa preko 1,9 hiljada pristupnih tačaka i blizu 3,6 dostavnih rejona, kao i tradiciju dugu 180 godina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Produžen kolektivni ugovor Pošta Srbije

Izvor: B92, 21.Jan.2021

Rok važenja Kolektivnog ugovora za Javno preduzeće "Pošta Srbije" produžen je do 3. februara sledeće godine...To se navodi u Sporazumu koji je objavljen u Službenom glasniku...Kako se dodaje, Sporazum su potpisali v.d. direktor "Pošta Srbije" Mira Petrović, predsednik Sindikata PTT Srbije kao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.