Kolekcija Zvonka Markovića inspirisana Sofijom Loren

Izvor: Politika, 07.Okt.2013, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolekcija Zvonka Markovića inspirisana Sofijom Loren

Dvadeset treće izdanje modne manifestacije „Fešn selekšen” počinje sutra u „Belekspo” centru u Beogradu predstavljanjem kolekcije Zvonka Markovića, koja je inspirisana Sofijom Loren. Na istom mestu, svoje predloge za narednu sezonu sutra će prikazati Vasilije Kovačev i Nenad Sekirarski.

U okviru ove manifestacije našoj publici prvi put će se predstaviti dizajnerka iz Beča Vera Vajgl, dok će svoje debitantske revije imati dizajnerke Gorana Radojević i Zorica Jadranski.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << />
Modna kuća „Pasaž” obeležiće specijalnom revijom 30 godina rada, a „Sent Džordž” sprema modni performans u Ateljeu 212, a najnovije trendove za klince prikazaće modne kuće „Domino kids” i „Panter”.

Spoj filma i mode, sada već tradicionalan za „Fešn selekšn”, desiće se u ambijentu kluba „20/44”, gde će kreatorka Marina Milovanović predstaviti kolekciju inspirisanu horor filmom „VHS2”.

Odredište modnog karavana ovog puta je ambijent dvorca grofa Drakule u Transilvaniji, gde će biti održana revija modne kuće „Alegra”.

Jesenji „Fešn selekšen” zatvara se 20. oktobra u Kragujevcu. 

R. S.

objavljeno: 08.10.2013.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.