Kolaps u centru BG  sudar autobusa i kamiona Čistoće

Izvor: B92, 25.Dec.2018, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolaps u centru BG " sudar autobusa i kamiona "Čistoće"

U Beogradu su se sudarili gradski autobus na liniji 31 i kamion Gradske čistoće u Ulici kralja Milana, u kojoj se saobraćaj otežano odvija.

Kako javlja reporter agencije Beta, šoferšajbna autobusa je uništena, policija preusmerava saobraćaj, dok trolejbusi stoje.

Do sudara je došlo oko 20 časova, a kako su agenciji Beta rekli u Gradskom saobraćajnom preduzeću, pričinjena je manja materijalna šteta na autobusu i niko od putnika nije povređen.

"Na lakše povrede ruke žalio se radnik Gradske čistoće, koji je stajao na zadnjem delu kamiona", dodali su u GSP-u.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sudar autobusa i kamiona Gradske čistoće u centru Beograda

Izvor: Beta, 25.Dec.2018

U Beogradu su se večeras sudarili gradski autobus na liniji 31 i kamion Gradske čistoće u jednoj od centralnih gradskih ulica - kralja Milana, u kojoj se saobraćaj otežano odvija.Kako javlja reporter agencije Beta, šoferšajbna autobusa je uništena, policija preusmerava saobraćaj, dok trolejbusi...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.