Kolaps u Beogradu! (FOTO)

Izvor: Mondo, 24.Jan.2019, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolaps u Beogradu! (FOTO)

Sneg koji pada u Beogradu napravio je kolaps na ulicama glavnog grada Srbije. Na kolovozima snega ima nekoliko centimetara. Skraćene su pojedine linije javnog gradskog prevoza.

Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinović

Jak sneg koji je sinoć počeo da pada u Beogradu, na kolovozima je formirao pokrivač od nekoliko centimetara, što otežava odvijanje saobraćaja i izaziva povremene zastoje na prometnim saobraćajnicama.

Prevrnuo se autobus kod Lazarevca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ima povređenih

Dodatni zastoj napravio je i tramvaj koji se pokvario u Nemanjinoj ulici, i tako blokirao raskrsnicu s Ulicom kneza Miloša zbog čega su i linije gradskog saobraćaj bile u prekidu.

Tramvaj koji je bio pokvaren kod zgrade Vlade Srbije uklonjen je sa šina nakon intervencije nadležnih, i saobraćaj se u tom delu polako normalizuje.

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić kazao je za TV Prvu da je prognoza meteorologa bila nešto drugačija, odnosno da se očekivalo manje snega.

Srbija pod snegom, a tek će da pada!

"Gradske službe su konstantno u četvrtom stepenu pripravnosti. Sve službe rade i prekovremeno i daju sve od sebe da se ublaže problemi", kazao je on.

Gradske službe su u četvrtom stepenu pripravnosti, što znači da glavni grad čisti 1.600 ljudi i oko 300 mašina.

Zbog snega su izmenjene i skraćene trase na nekoliko autobuskih linija.

Dosta linija je skraćeno od jutros zbog snega.

Linije 4, 20, 307 su skraćene sve do stare okretnice Vinča, od 4.30 časova skraćena je linija 304 i 305 do Bolečke farme, dok su od 5.50 časova skraćene liinije 65, 70, 77, 82 zastoj u ulici Nikole Dobrovića na Bežanijskoj kosi.

Takođe, od 6.00 časova linija 3A je u zastoju u Gardijskoj, od 06.15 časova 65, 66 i 74 su u zastoju u ulici Veljka Dugoševičća, od 6.10 časova linija 57 u Kneza Višeslava, od 06.30 časova je skraćena linija 303 do Zaklopače, od 06.35 časova linija 305 skraćena do Bolečke farme i od 06.50 časova linija 302 skrecna do Grocke.

Na ulicama glavnog grada od jutros je bilo 20 saobraćajnih nesreća u kojima nije bilo povređenih

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.