Kolaps saobraćaja u Zemunu zbog sudara

Izvor: B92, 24.Sep.2019, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolaps saobraćaja u Zemunu zbog sudara

Beograd -- Sudar automobila i autobusa, koji se jutros oko sedam sati dogodio u Glavnoj ulici u Zemunu izazvao je kolaps u oba smera u tom delu grada, javljaju taksisti.

"Kolege su javile da se od raskrsnice u centru Zemuna kod 'Keja' do Starog Merkatora vozila kreću veoma usporeno, gotovo da sve stoji zbog sudara koji se tu dogodio", rekli su za "Blic" iz Žutog taksija.

Kako su dodali, pored Zemuna, kolone vozila su u Bulevaru Nikole Tesle ka Brankovom mostu, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na samom mostu, u pravcu ka Terazijskom tunelu.

Pojačano je, kako kažu taksisti, na auto-putu preko Gazele i dalje ka Novom Beogradu, što je uobičajeno za ovo doba dana.

Kolone se stvaraju i u Cvijićevoj, Trgu Nikole Pašića i Bulevaru kralja Aleksandra, gde se vozila kreću usporeno.

Prohodnost vozila je slabija i na Pančevačkom mostu u smeru ka Beogradu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.