Kolaps sa teretnjacima na granicama

Izvor: B92, 30.Sep.2021, 07:00

Kolaps sa teretnjacima na granicama

Beograd -- Prepodnevna magla uz rečne tokove, naročito uz Savu, Dunav, Drinu i Moravu, kao i moguća kiša koju najavljuju meteorolozi, otežavaće vožnju, kažu iz AMSS-a.

Vozačima savetuje da uspore i brzinu prilagode uslovima na putu, i da u vožnji održavaju odstojanje, dovoljno da na vreme i bez posledica zaustave vozilo ako za tim postoji potreba.

Posebna pažnja neophodna je na putnim pravcima na kojima se izvode radovi, i gde je, u zavisnosti od protoka vozila, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saobraćaj u pojedinim delovima dana usporen.

Na auto-putu E-80, zbog formirane kolone teretnih motornih vozila na graničnom prelazu „Gradina“, obustavljen je saobraćaj za teretna motorna vozila na naplatnoj stanici Dimitrovgrad. Policija je na terenu i reguliše saobraćaj.

Prema informacijama Uprave granične Policije RS - dobijenim u 05.15 časova, teretena vozila više sati čekaju na graničnim prelazima na izlazu iz zemlje. Zadržavanja na teretnim terminalima naših GP:

- GP Horgoš, izlaz, čekaju 300 minuta.

- GP Kelebija, izlaz, čekaju 420 minuta.

- GP Gradina, izlaz, čekaju 60 minuta.

- GP Batrovci, izlaz, čekaju 240 minuta.

- GP Bezdan, izlaz, čekaju 360 minuta.

- GP Bogojevo, izlaz, čekaju 180 minuta.

- GP Šid, izlaz, čekaju 180 minuta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.