Kolaps na srpskim granicama

Izvor: B92, 26.Okt.2018, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolaps na srpskim granicama

Na teretnim terminalima naših graničnih prelaza čeka se satima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Na izlazu iz Srbije, na graničnom prelazu Horgoš teretna vozila čekaju četiri sata, na Batrovcima osam sati, a na prelazu Bačka Palanka tri sata.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših GP trenutno nema dužih zadržavanja.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naplatnim stanicama nema zadržavanja.

AMS napominje da period lepog, suvog i toplog vremena doprinosi lakšoj vožnji, ali sigurno i pojačanom saobraćaju, a posebno u onom drugom delu dana kad vikend zapravo i počinje.

Svi pravoslavni praznici, a posebno slave donose uvek veći broj vozila na putevima, ali i unutar naselja i gradova, zbog toga će vozačima danas i sutra možda biti potrebno više strpljenja za prolazake pojedinih deonica, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kolaps na srpskim granicama

Izvor: Vesti-online.com, 27.Okt.2018, 04:35

Na teretnim terminalima naših graničnih prelaza čeka se satima, saopštio je Auto-moto savez Srbije...Na izlazu iz Srbije, na graničnom prelazu Horgoš teretna vozila čekaju četiri sata, na Batrovcima osam sati, a na prelazu Bačka Palanka tri sata. Prema poslednjim podacima Uprave granične policije,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.