Kokain među ružama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2010, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kokain među ružama

AMSTERDAM - Pošiljka kokaina iz Latinske Amerike, sakrivena među 20 hiljada ruža, pronađena je na aerodromu u Amsterdamu, nedelju dana pred Dan zaljubljenih - 14. februar, saopštile su danas holandske vlasti.

Ruže, veoma popularan poklon za Dan zaljubljenih, stigle su prošle nedelje letom iz Bogote, preko Portorika, prenela je agencija Rojters.

Droga je pronađena u celofanskim paketima stavljenim u kutije sa ružama.

Policija je uhapsila tri osobe u Holandiji i zaplenila devet kilograma kokaina u njihovom posedu, uključujući i pristiglu pošiljku.

Vrednost droge na ulici iznosi oko 1,3 miliona evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kokain sakrili među 20.000 ruža

Izvor: Glas javnosti, 10.Feb.2010

AMSTERDAM - Pošiljka kokaina iz Latinske Amerike, sakrivena među 20.000 ruža, pronađena je na aerodromu u Amsterdamu, nedelju dana pred Dan zaljubljenih - 14. februar, saopštile su danas holandske vlasti...Ruže, veoma popularan poklon za Dan zaljubljenih, stigle su prošle nedelje letom iz Bogote,...

Nastavak na Glas javnosti...

Kokain sakriven među ružama

Izvor: RTV Pink, 10.Feb.2010

U pošiljci 20.000 ruža devet kilograma kokaina. . . Holandske vlasti uhapsile tri osobe koje su pokušale da u pošiljci od 20.000 ruža na aerodromu u Amsterdamu prokrijumčare devet kilograma kokaina iz Latinske Amerike.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.