Koka-kola: Skinuti spot bio samo tizer

Izvor: Danas, 07.Nov.2018, 01:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koka-kola: Skinuti spot bio samo tizer

Reklamni spot Koka-kole, koji aludira na prerano postavljanje novogodišnje rasvete u Beogradu, emitovan je kao „tizer“ na društvenim mrežama i deo je prednovogodišnje kampanje, kažu u kompaniji „Koka-kola Srbija“. Članak Koka-kola: Skinuti spot bio samo tizer se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koka-kola: Misterija obrisane reklame

Izvor: Danas, 07.Nov.2018

NurPhoto Marketinški stručnjaci tvrde da je reklamna kampanja uspešna, ako se o njoj priča. Reklama koja se pojavila juče na profilima kompanije Koka-kola na društvenim mrežama je, više nego očigledno, razbuktala rasprave. U kratkom video klipu pojavljuje se Deda Mraz koji drema u fotelji i...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.