Kojo: Zbogom divni Olivere, koje god da si vere i nacije

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jul.2018, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kojo: "Zbogom divni Olivere, koje god da si vere i nacije"

Glumac Nikola Kojo reagovao je na zlurade komentar povodom smrti Olivera Dragojevića koji je preminuo jutros u 71. godini. I dok se većina oprašta od jednog od najvećih muzičara sa ovih prostora ima i onih koji su u njegovoj smrti našli razlog za "šalu".

"Da li to znači da definitivno neće održati koncert u Beogradu", piše u jednom od komentara ispod vesti da je Dragojević preminuo, dok u sledećem komentaru stoji "hahaha oće jednog dana".

Kojo je osudio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << negativne komentare povodom smrti velikana muzičke scene.

"Ovakvo smeće živi pored vas. Mislite o tome.. Zbogom divni Olivere, koje god da si vere i nacije", napisao je Kojo na Tviteru.

Ovakvo smeće živi pored vas. Mislite o tome.. Zbogom divni Olivere, koje god da si vere i nacije. pic.twitter.com/fFofeq9dV6— Nikola Kojo (@NikolaKojo2) July 29, 2018

Dragojević je preminuo posle duge i teške bolesti.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Umetnici se opraštaju od Olivera Dragojevića, vest o njegovoj smrti u svim medijima

Izvor: Beta, 29.Jul.2018

Mnoge poznate ličnosti i poštovaoci iz Srbije hrvatskog muzičara Olivera Dragojevića uputili su danas oproštajne poruke povodom njegove smrti."Zbogom, divni Olivere, koje god da si vere i nacije", napisao je na Tviteru glumac Nikola Kojo. Pevač Vlado Georgijev na svom je Tviteru je napisao "Pretužno...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.