Koji je idealan broj seksualnih  partnera

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Maj.2017, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koji je idealan broj seksualnih partnera

Upoznavanje i razgovor sa novim partnerom je jedan od najlepših perioda u vezi, a kada na red dođe priča o ranijim seksualnim aktivnostima javlja se onih neprijatnih nekoliko minuta.

Mnogi se plaše da je njihov broj preveliki i da bi mogao negativno na se odrazi na mišljenje partnera, pa čak i da se susretnu sa osudom.

Sada je jedna studija otkrila šta muškarci i žene misle o idealnom broju seksualnih partnera a cifra je, sigurni smo, veća nego što očekujete.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Istraživanje je pokrenuo dejting sajt "IllicitEncounters" koji je došao do podatka da je savršen broj partnera 12, a sa ovim su se složile i muškarci i žene.

Na pitanje zašto je ovaj broj idealan, oba pola su istakla da je važno da partner u krevetu pokaže seksualno eksperimentisanje i liberalnost.

Sa druge strane, neko ko je imao manje od 10 partnera smatran je previše konzervativnim i seksualno neiskusnim, govori istraživanje.

Takođe, muškarci i žene su bili istog mišljenja da osobe koje imaju više od 19 partnera su previše sebične, teško uhvatljive i nepoverljive.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.