Koje su serije najskidanije u 2013?

Izvor: B92, 26.Dec.2013, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koje su serije najskidanije u 2013?

Torrent Freak nedavno je objavio listu najskidanijih serija, a na samom vrhu našle su se "Game of Thrones" i "Breaking Bad" što nikoga nije iznenadilo.

Lista najskidanijih serija izgleda ovako:

1. Game of Thrones - 5,9 miliona

2. Breaking Bad - 4,2 miliona

3. The Walking Dead - 3,6 miliona

4. The Big Bang Theory - 3,4 miliona

5. Dexter - 3,1 miliona

6. How I Met Your Mother - 3 miliona

7. Suits - 2,6 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << miliona

8. Homeland - 2,4 miliona

9. Vikings - 2,3 miliona

10. Arrow - 2,2 miliona


Poslednja epizoda treće sezone serije "Game of Thrones" skinuta je 5,9 miliona puta i to samo u nedelju dana nakon emitovanja, a poslednja epizoda serije "Breaking Bad" skinuta je 4,2 miliona puta.

Piraterija koja se već godinama ističe kao najveći problem Holivuda i ostalih grana zabavne industrije, možda ipak nije tako veliki problem. Naime, sve češće se govori o promotivnoj vrednosti ilegalnog downloada.

Direktor Time Warnera, Džef Bjukas još letos je izjavio da je rekordno skidanje "Game of Thrones" daleko veća nagrada od osvajanja Emija, a tvorac "Breaking Bada", Vins Giligan, zaključio je da piraterija pomaže širenju brenda.

Sa druge strane, producentkinja serije "The Walking Dead", Gejl En Hird, ne slaže se sa njima: "Mnogi veruju da je piraterija na neki način dobro i da će gledaoci vremenom razviti naviku plaćanja kako bi nastavili da gledaju seriju. Izuzmemo li anegdotalne dokaze o povećanju gledanosti, nema teoretske šanse da će oni koji ilegalno skidaju serije, u budućnosti izabrati legalan download ili legalno gledanje serije".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Koje su serije najviše preuzimane u 2013?

Izvor: B92, 26.Dec.2013

Torrent Freak nedavno je objavio listu najskidanijih serija, a na samom vrhu našle su se "Game of Thrones" i "Breaking Bad" što nikoga nije iznenadilo...Lista najskidanijih serija izgleda ovako:..1. Game of Thrones - 5,9 miliona..2. Breaking Bad - 4,2 miliona..3. The Walking Dead - 3,6 miliona..4....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.