Koje su najčešće ubice strasti u vezi

Izvor: Kurir, 30.Okt.2012, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koje su najčešće ubice strasti u vezi

Nedovoljno sna, malo vremena nasamo provedenog s partnerom i pušenje negativno utiču na seksualni život

Samo bez nerviranja!

Nesuglasice su sastavni deo svake veze i skoro da je nemoguće svih 365 dana u godini s partnerom imati harmoničan odnos. A da bi stvari funkcionisale bolje, treba eliminisati faktore koji ubijaju strast.

Stres

Pored velikog broja obaveza, teško je koncentrisati se na zadovoljstva. Stres smanjuje i nivo hormona >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sreće, pa je veoma važno naći dobre načine opuštanja, poput masaže, muzike, kupke ili joge, koji će vam doneti bolje raspoloženje, a samim tim ćete biti i manje svadljivi.

Nedostatak vremena

Iako stavljanje seksa u raspored može da zvuči čudno, mnogim parovima je to pomoglo. Stručnjaci savetuju da u prebukiranom rasporedu seksa bude barem tri puta nedeljno.

Iscrpljenost

Svima je potrebno od sedam do devet sati sna svaki dan kako bi bili u top-formi. Današnji tempo života nam to onemogućava, ali ukoliko vam kvalitetan san bude prioritet, i seksualni život će krenuti nabolje.

Svađe

Poradite na toleranciji. Rešenje je u dobroj komunikaciji jer udaljavanje partnera uvek dovodi do razdora i ubija intimnost u vezi.

Manjak samopouzdanja

Naučite da volite sebe. Ukoliko vaš partner ima problem sa samopouzdanjem, veoma je važno da mu date podršku.

Cigarete i alkohol

Često konzumiranje alkohola smanjuje seksualnu želju, povećava stres i depresiju, dok pušenje utiče na krvni pritisak, pa ujedno i na libido.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Koje su najčešće ubice strasti u vezi

Izvor: medio.rs, 30.Okt.2012

Nedovoljno sna, malo vremena nasamo provedenog s partnerom i pušenje negativno utiču na seksualni život

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.