Koje promene nosi 13. Egzit

Izvor: Blic, 20.Jun.2013, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koje promene nosi 13. Egzit

Egzit ove godine traje pet dana, 13. rođendan slavi na Trgu uz Si Lo Grina, a programima okupira ceo Novi Sad. Međutim, "R:Evolucija" Egzita donosi još novina.

Premijere

Nika Kejva i Snup Doga već smo videli kao hedlajnere Egzita, ali daleko od toga da nema premijera. Glavna ekskluziva je Atoms for Peace koji će prvi put u Srbiji i regionu svirati na glavnoj bini Egzita 13. jula. Specijalitet Mejna je i Bloc Party, a Dens arenu će prvi put zaljuljati DJ Fresh. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Novi koncept Rege stejdža

Na Rege stejdžu, nakon više od pet godina, ponovo je akcenat na promociji domaćih bendova i saundsistema. Biće dosta žive svirke, pa će na ovoj bini nastupati Smoke‘n’Soul, Hornsman Coyote & Balkan Music Box Riddim, Aman Zanman, Mašta Bašta, Dečija Radost...

Egzit postpejd paket

Povodom 28. juna, Exitovog rođendana, svi koji kupe MTS Egzit postpaid paket i Huawei Ascend G510 smart telefon, po ceni od 1 dinar, uz odgovarajuću Mix Net tarifu, dobiće bonus od 3 GB za prenos podataka u domaćem saobraćaju, ali i kartu za Egzit za sve dane festivala.

Festival unutar festivala

U okviru svog putujućeg festivala Warriors Dance i posle dva nastupa koja važe za najbolje u istoriji Egzita, Prodidži dolaze u sasvim novom izdanju. Tokom nastupa pratiće ih scenografija koja ima za cilj da dočara slobodu duha i napravi pozornicu za audio-vizuelni doživljaj koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

X-Bass takeover

"R:Evolucija 2013" započela je saradnjom Egzita i kuće UKF Music, platforme posvećene bejs muzici, a sada je to partnerstvo dobilo novu dimenziju listom izvođača koji će nastupiti na glavnoj bini festivala u okviru novog muzičkog programa X-Bass Takeover, koji će okupiti najznajčajnija imena ovog muzičkog pravca (Chase & Status, Diplo, Rudimental...).

Produžeci

Si Lo Grin, jedan od najpopularnijih glasova današnjice, nastupiće u okviru najveće rođendanske žurke festivala ikada - Egzit će proslaviti svoj 13. rođendan 28. juna na Trgu slobode u Novom Sadu, čime festival praktično dobija i svoj šesti dan, a uz besplatan ulaz. Inače, novitet je i da zvaničan program festivala ove godine traje pet dana i pruža se i na druge novosadske lokacije.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.