Izvor: Nezavisne Novine, 30.Dec.2016, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koje filmove iščekujemo u 2017.?

U 2017. će nam na kino ekrane doći velik broj filmova u kojima pratimo superjunake, razna čudovišta, heroje u prebrzim automobilima... Ali koji od tih filmova najželjnije iščekujemo?

Internet stranica koja se bavi prodajom kino ulaznica napravila je anketu među svojim korisnicima, da bi saznali koje filmove fanovi najviše iščekuju u narednoj godini. Kako se i moglo očekivati, osma epizoda Ratova Zvijezda je film kojeg obožavatelji najviše žele pogledati. Ne možemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << reći da nas je to iznenadilo, ali iznenadio nas je unos na drugom mjestu, kojeg je osvojio nastavak hit filma iz 2014. godine, 'Čuvari galaksije 2'.

Na trećem mjestu nalazi se Disneyeva naredna ekranizacija nekog njihovog animiranog djela, 'Ljepotica i zvijer', dok je četvrto mjesto osvojila 'Wonder Woman' koju u kinima očekujemo u junu.

Još jedan film iz Warner Brosove superherojske postave, s Batmanom i Supermanom kao glavnim likovima, nam dolazi u novembru. Jasno, pričamo o iščekivanom 'Justice Leagueu'.

1.Ratovi zvijezda: Episoda VIII

2. Čuvari galaksije, Vol.

3.Ljepotica i zvijer

4.Wonder Woman

5. Spider-Man: Homecoming

6. Justice League

7.Brzi i žestoki

8 .Pedeset nijansi mračniji

9. Logan

10. Despicable Me 3

(24.sata)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.