Kofi: Sankcije Vulinu navešće i druge srpske zvaničnike da se zamisle

Izvor: VOA, 12.Jul.2023, 01:43

Kofi: Sankcije Vulinu navešće i druge srpske zvaničnike da se zamisle

Sankcije uvedene šefu srpske tajne policije Aleksandru Vulinu uticaće na bilateralne odnose Sjedinjenih Država i Srbije, izjavio je Luk Kofi stručnjak za nacionalnu bezbednost, odbranu i spoljnu politiku američkog Hadson instituta. U intervjuu za Glas Amerike Kofi tvrdi da je reč o iznenađućem razvoju događaja – navodeći da su Sjedinjene Države prema Vulinu imale blagonakon stav dok je obavljao funkciju ministra odbrane.

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Kofi: Sankcije Vulinu će uticati na odnose SAD i Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Jul.2023

Sankcije uvedene direktoru BIA Aleksandru Vulinu uticaće na bilateralne odnose SAD i Srbije, izjavio je danas stručnjak za nacionalnu bezbednost, odbranu i spoljnu politiku američkog Hadson instituta Luk Kofi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.