Koen o Trampu: On je rasista, prevarant i lažov

Izvor: B92, 28.Feb.2019, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koen o Trampu: On je rasista, prevarant i lažov

Trampov bivši advokat odlučio da kaže sve šta misli o sadašnjem predsedniku SAD, a svom nekadašnjem klijentu u svedočenju pred Kongresom.

Predsednik Tramp je "rasista", "prevarant" i "lažov", kaže njegov bivši advokat.

U svedočenju pred Kongresom, Majkl Koen tvrdi da je Tramp znao o tome da će se u javnosti pojaviti hakovani mejlovi sa servera Demokratske stranke.

Tramp mu je poručio da "laže kako bi smanjio zatvorsku kaznu". Koen, 52, počeće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da služi trogodišnju zatvorsku kaznu u maju zbog kršenja pravila finansiranja političke kampanje, davanja novca navodnoj Trampovoj ljubavnici u zamenu za ćutanje o aferi s njim i laganje pred Kongresom.

Izvor: BBC News na srpskom

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.