Kod kuće pregledali svinjsko meso

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Mar.2015, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod kuće pregledali svinjsko meso

POŽAREVAC - Pripadnici MUP u Požarevcu podnijeli su krivičnu prijavu protiv tri osobe, penzionisanih veterinara i tehničara iz Aleksandrovca i Žabara zbog osnovane sumnje za krivično djelo neovlašćenog pregleda, obavljajući bez dozvole nadležnih državnih organa preglede svinjskog mesa na prisustvo larve trihinela.

Kako je navedeno u saopštenju Policijske uprave Požarevac, oni su osumnjičeni da su to radili u svojim kućama više godina, i uz nadoknadu.

Izvršenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << pretresom od njih su oduzeti trihinoskop, više pari stakala za trihinoskop, lijekovi, infuzioni sistemi i jedan pečat privatne veterinarske firme.

Krivične prijave podnijete  su Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.