Kod Vrbasa poginuo mladić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2010, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod Vrbasa poginuo mladić

VRBAS - Jedno lice izgubilo je život, a jedno teško povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se u popodnevnim časovima desila na putu između Vrbasa i Bačkog Dobrog Polja.

Mladić čiji su inicijali S. M. dovezen je u vrbasku bolnicu oko 14 sati i 30 minuta bez znakova života.

Povređena pedesetpetogodišnja K. D. iz Zmajeva zbrinuta je na odeljenju Hirurgije Opšte bolnice u Vrbasu i van je životne opasnosti, kaže za RTV portparol te zdravstvene ustanove Slavica Otović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Poginuo vozač kod Vrbasa

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jan.2010, 11:30

Vozač "golfa" S.M. (28) iz Vrbasa izgubio je život u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu između Vrbasa i Bačkog Dobrog Polja...U nesreći koja se dogodila u četvrtak oko 14.00 časova teško je povređena Dušanka Kobilarov iz Zmajeva koja je sedila za volanom automobila marke "fijat regata"...Kobilarova...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.