Izvor: Nezavisne Novine, 06.Avg.2016, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod "Marakane" u Riju upucan muškarac po otvaranju OI

RIO DE ŽANEIRO - U blizini stadiona "Marakana" u Rio de Žaneiru iz vatrenog oružja ubijen je nepoznati muškarac nakon svečanog otvaranja Olimpijskih igara, tvrde očevici, javlja AP.

Fotoreporteri američke agencije su izvijestili da su čuli više pucnjeva iz pištolja, zbog čega su volonteri i drugi ljudi, koji su izlazili sa stadiona po završetku ceremonije, morali da potraže zaklon iza automobila.

Naoružani napadač je viđen kako trčeći bježi sa lica >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << mjesta i odlazi automobilom koji je bio parkiran u blizini univerzitetskog parkinga.

Na mjesto napada su ubrzo stigle policija i Hitna pomoć, koja je pokušala da zbrine upucanog muškarca, navodi američka agencija.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rijo, kod "Marakane"ubijen muškarac po otvaranju OI

Izvor: RTS, 06.Avg.2016

. U blizini stadiona "Marakana" u Rio de Žaneiru iz vatrenog oružja ubijen je nepoznati muškarac nakon svečanog otvaranja Olimpijskih igara, tvrde očevici, javlja AP.

Nastavak na RTS...

Sinoć su mnogi videli DŽINOVSKU VAGINU na otvaranju u Riju. Da li ste i vi primetili ovo? (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Avg.2016

Umesto da ih oduševi atmosfera na Marakani u Rio de Žaneiru povodom spektakularnog otvaranja Olimpijskih igara 2016 - korisnici  društvenih mreža ipak su primetili nešto drugo - da stadion  liči na veliku vaginu...Mnogi su, pored urušene ekonomije Brazila i velike stope siromaštva njenih stanovnika,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.