Kod Đurđeva 10 pištolja, Butulija mu ranije spasao život

Izvor: B92, 23.Feb.2019, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kod Đurđeva 10 pištolja, Butulija mu ranije spasao život"

U kući Predraga Đurđeva, generalnog sekretara AMSS koji je ubio predsednika tog preduzeća Mirka Butuliju, pa izvršio samoubistvo, pronađeno je deset pištolja.

Kako pišu Večernje novosti, Đurđev je počinio zločin pištoljem za koji je imao dozvolu.

Takođe, navodi se da je u petak Butulija pozvao Đurđeva u kancelariju u trenutku kada je dobio obaveštenje da se sekretar potukao sa jednim od direktora.

“Kada je Butulija čuo za taj sukob generalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sekretara i I. J., pozvao je prvo jednog pa drugog, da razreši situaciju. Tokom rasprave sa Đurđevim, međutim, ovaj je izvukao pištolj. Sumnja se da je, posle zločina, hteo da ubije i I. J. U tome ga je omeo dolazak policije”, piše beogradski list.

Dodaje se i da je I. J. Butulijin kum.

Večernje novosti pišu i da je Butulija pre dve godine spasao život Đurđevu, pošto ga je izvukao iz reke u koju je njegov saradnik upao posle poslovnog ručka u Obrenovcu.

”Butulija je, spašavajući čoveka koji će ga ubiti dve godine kasnije iz vode izvukao i Đurđevljevu torbicu u kojoj su se, prema rečima svedoka tog događaja, nalazila čak tri pištolja”, piše beogradski list.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.