Kobra: Kako je čuvati Vučića (FOTO)

Izvor: Mondo, 09.Nov.2018, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kobra: Kako je čuvati Vučića (FOTO)

Saša Stanković Stanča, pripadnik specijalne jedinice "Kobre" koja obezbeđuju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, izjavio je da je raditi s predsednikom veoma zahtevno, ali da voli svoj posao.

"Obavljati zadatke bezbednopsne zaštite predsednika Republike za mene predstavlja neizmernu čast. Biti pratilac predsednika predstavlja vrhunac našeg posla. Pored velike odgovornosti, odricanja i davanja celog sebe, posao radim profesionalno i s velikim zadovoljstvom", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je Stanković za Srpski telegraf.

On je dodao da za njega ne postoji radno vreme, kao i da mu nijedan dan nije "šablonski".

Prema njegovim rečima, da bi neko postao pripadnik "Kobri" mora da prođe "trnovit put i rigoroznu selekciju" koja traje godinama, a kako bi se izdvojili najbolji i najsposobniji.

Stanković ističe prijateljstvo i kolegijalnost pripadnika "Kobri" i dodaje da su oni uvek spremni jedni drugima da pruže pomoć i podršku kako na profesionalnom, tako i na ličnom planu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.