Kobi nije dočekao prve korake najmlađe ćerke: Vanesa Brajant objavila snimak koji je rasplakao sve (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 09.Feb.2020, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kobi nije dočekao prve korake najmlađe ćerke: Vanesa Brajant objavila snimak koji je rasplakao sve (VIDEO)

Supruga legendarnog košarkaša objavila srceparajući snimak na društvenim mrežama Legendarni Kobi Brajant je sa ćerkom Đijanom i još sedam osoba preminuo u helikopterskoj nesreći 26. januara. Komemoracija, odnosno kako američki mediji pišu “proslava života” biće održana simboličnog dana 24.2 u “Stejpls centru” u čast brojeva koji su na dresovima nosili Kobi i Điđi.A, danas je njegova supruga Vanesa Brajant na društvenim mrežama objavila snimak koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je rasplakao mnoge. Kobi nije dočekao prve korake najmlađe ćerke Kapri koja je napunila sedam meseci.PROČITAJTE JOŠ: VIDEO: Lebronova posveta za Kobija - Moja Koko Bin. Izgleda baš kao moja Điđi sa tatinim očima - napisala je Vanesa uz snimak na kojem se nalazi Kobijeva sestra Šarija Vašington koja joj pomaže u teškim trenucima.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJTUŽNIJI (NAJSREĆNIJI) VIDEO: Mala Kapri napravila prve korake! Kobi OVO gleda sa neba

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2020

Kobijeva i Đianina "proslava života" biće 24.2...Legendarni Kobi Brajant je sa ćerkom Đijanom i još sedam osoba preminuo u helikopterskoj nesreći 26. januara.  Kako amerikanci kažu “proslava života” (umesto komemeroacije) biće održana simboličnog dana 24.2. u “Stejpls centru” u čast...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.