Kobasicijada po prvi put u Beogradu na jednoj od najstarijih pijaca - NA PIJACI ĐERAM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2020, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kobasicijada po prvi put u Beogradu na jednoj od najstarijih pijaca - NA PIJACI ĐERAM!

Ljubitelji svežih i suvih kobasica po kojima je Turija postala poznata širom sveta, moći će da probaju i kupe čuvene turinske kobasice. 

Zahvaljujući saradnji sa JKP "Gradske pijace" čuvena Kobasicijada koja se kao međunarodni festival kobasica održava jednom godišnje u bačkom selu Turija kod Srbobrana, biće održana po prvi put i u Beogradu u nedelju, 23. februara od 8 do 18 časova na pijaci "Đeram".

Ljubitelji svežih i suvih kobasica po kojima je Turija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postala poznata širom sveta, moći će da probaju i kupe čuvene turinske kobasice.

Kućice sa roštiljima biće postavljene već od osam sati i poseta Kobasicijadi i "Đeram" pijaci, može biti prilika za doručak, ručak ili ranu večeru, jer će događaj biti celodnevni.

Kako se 23. februara obeležava Svetski dan turističkih vodiča, JKP "Gradske pijace" u saradnji sa Asocijacijom turističkih vodiča Srbije ogranizovaće pešačku turu u okviru koje će učesnici posetiti i pijacu "Đeram" i "Kobasicijadu".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.