Koala ušla u bar i zaspala

Izvor: Vesti-online.com, 17.Nov.2010, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koala ušla u bar i zaspala

Gosti jednog australijskog bara ne malo su se iznenadili kada je u lokal ušetala koala u potrazi za utočištem od nevremena koje je napolju besnelo.

Simpatična životinja se čak uspela uz šank gde je odmah zaspala.

"Pitao sam je da mi pokaže ličnu kartu, ali je ona nije imala", kazao je u šali Kevin Martin, vlasnik bara na Magnetnom ostrvu, na severoistoku Australije.

"Samo je legla preko drvenog šanka i zaspala, uživajući u atmosferi", dodao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Martin.

Iako je bio počastvovan dolaskom koale u njegov lokal, Martin je ipak pozvao službu za zaštitu životinja koja je preuzela brigu o njoj.

"Bila je pomalo smetena i verovatno nije očekivala da će se naći u pabu. Ipak, izgledala je prilično zadovoljna", izjavio je Martin za lokalne medije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.