Ko želi da kupi Breda Pita na eBay-u?

Izvor: Blic, 08.Nov.2011, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko želi da kupi Breda Pita na eBay-u?

Holivudski glumac Bred Pit stavio je samog sebe na prodaju na sajtu za onlajn licitacije eBay, kako bi prikupio novac za humanitarne svrhe.

"Kupac" koji bude dao najbolju ponudu moći će da se upozna sa popularnim glumcem i s njim provede neko vreme u razgovoru.

Susret će biti organizovan u Luizijani, budući da Pit namerava da sav prikupljeni novac pokloni Nju Orleansu koji je 2005. godine razoren u naletima uragana Katrina, pišu američki mediji.

Glumac >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << želi da pomogne udruženju "Make it Right" koje gradi kuće za one koji su sve izgubili u prirodnoj katastrofi koja je zadesila njihov grad.

Najdarežljivija osoba moćiće da se rukuje sa Bredom Pitom, da s njim razgovara i da provede dva dana u hotelu Hajat sa osobom po svom izboru.

Na žalost, siromašnim obožavateljkama holivudske zvezde ostaje samo da uz tužne uzdahe prate aukciju čija je početna cena 10.000 evra.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bred Pit prodaje samog sebe

Izvor: Vesti-online.com, 08.Nov.2011

Holivudski glumac Bred Pit stavio je samog sebe na prodaju na sajtu za onlajn licitacije eBay, kako bi prikupio novac za humanitarne svrhe..."Kupac" koji bude dao najbolju ponudu moći će da se upozna sa popularnim glumcem i s njim provede neko vreme u razgovoru...Susret će biti organizovan u Luizijani,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Ko želi da kupi Breda Pita?

Izvor: S media, 08.Nov.2011

Holivudski glumac Bred Pit stavio je samog sebe na prodaju na sajtu za onlajn licitacije Ibej, kako bi prikupio novac za humanitarne svrhe...Kupac koji bude dao najbolju ponudu moći će da se upozna sa popularnim glumcem i s njim provede neko vreme u razgovoru...Susret će biti organizovan u Luizijani,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.