Ko to tamo izmišlja frajere: U ove ljubavne avanture srpske estrade niko više ne veruje

Izvor: Blic, 14.Okt.2015, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko to tamo izmišlja frajere: U ove ljubavne avanture srpske estrade niko više ne veruje

Ponekada je marketing jedina stvar koja preostaje pojedinim ženama sa estrade da bi se o njima pričalo i da bi ostale u žiži.

Maja Nikolić je na sva usta objavila da čeka dete sa svojim verenikom Alenom Savićem, ali je on brže bolje izjavio da je pevačica sve to izmislila.

- Maja Nikolić je izmislila veridbu sa mnom jer je htela da sudiji koji odlučuje o starateljstvu nad njenim sinom pokaže da ima sređen život i materijalnu sigurnost uz izabranika - ispričao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Savić, dodavši da je pristao da joj pomogne jer je kao roditelj razume, ali da je ona preterala i svojim postupcima ukaljala njegovo ime i čast, izmišljajući, između ostalog, i fizički sukob sa njegovom bivšom devojkom.

- Pokušao sam na sve načine da je trgnem i da je nagovorim da ode kod psihijatra jer joj je zaista neophodna njegova pomoć. Molio sam je da dođe u Holandiju ako se stidi da se leči u Srbiji. Ali ona odbija i sama se upliće u svoje laži - zaključio je on. Nikolićeva je i posle tih izjava i dalje tvrdila da joj je on verenik i da čekaju bebu.

- U trećem mesecu sam trudnoće. Alen je za nas i moje sinove kupio dva stana, u Žarkovu i u YU Biznis centru - rekla je, a onda je naprasno objavila da je on kriminalac, da joj preti i da će abortirati. Ko zna šta je tu istina, verovatno negde u sredini.

Koje dame su još izmislile partnere pročitajte na portalu 24sata.rs

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.